tisdag 23 mars 2010

Dubbelt ledigt och dubbelt roligt



Det blev ingen ridning igår heller. Greco fick två vilodagar efter ha arbetat duktigt och hårt den senaste tiden. Istället har han fått heldagar i hagen med sin lillebror, då det jobbigaste är att faktiskt vara ute, bowla med vattenhinkar och hitta lite grässtrån under snön.
Lyckligtvis börjar det tina fram lite vid skogsbrynet och i bäcken som ringlar sig genom hagen. Bäcken som för övrigt varit favoritstället att leta mat på under vintern. Detta har varit lite förvirrande för oss, för när vi tittar ut genom fönstret ser det ut som pojkarna ligger ner i snön, har tappat frambenen eller har krympt till minihästar. Benen har mest varit försvunna ner i diket och bara ett röd eller blå rygg i bävernylon har siktats ovanför dikeskanten.

Dottern däremot hade ingen vilodag med sin lillprins. Inspirerad av Kyra kom verktygslådan fram. Efter lite meck var två sporremmar fastsatta på sadeln och det verkar som det ska fungera bra tycker jag. Händerna kom på plats och tårna rakt fram! Dottern var duktig tycker jag. Vet hur svårt det är att ändra vissa saker och speciellt som modern står och gormar att det ska göras fortare!

Men vem har sagt att jag har någon utbildning att undervisa? Eller tålamod?
Förlåt Lillis.
Du kommer uppskatta Stefan mer än vanligt på onsdag. Ikväll är det min tur att rota runt i verktygslådan och testa, det blir kul, här ska pumpas boll- Greco boll…
Visste ni förresten att Thailands president heter Bumbi Boll? Undra vad han tycker om Kyras metoder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad säg du då?