måndag 16 november 2009

Städa, städa varje fredag..


Dottern har mest städning på sin lott nuförtiden då K-F tappar tänder. Tråkigt för henne men det är ju så det är med unga hästar. Får trösta sig med att hon får låna Prinsen gång i veckan

 
Greco får sin beskärda del av städningen också. Dammsugning är bra ibland.


Spegelritt?
Träningen i onsdags gick bra och Greco kändes fin. Hemläxan var att träna på att minska till piruettgalopp lika bra i vänster som i högervarv. Dottern kom med den enkla lösningen att skapa dressyrprogram endast i höger varv. Smart! Själv vill hon ha precis tvärtom, dvs vänster.
Kanske skulle vi vara det perfekta paret i en spegelritt.

April, April !
I övrigt har det varit skogsrunda med Grecos gamla flamma April. Hon är en blandning mellan Shire och Irish Cob (tror jag). Hon är ursnygg! Svart och vit och med ett blått öga (ingen blåtira alltså). Hur läcker som helst. Det var längesedan vi träffades nu. Hennes ägare Alexandra har haft mycket jobb och vi har haft svårt att "få ihop det".
Prinsen blev så glad när han fick syn på henne när hon kom efter vägen. Sedan när vi skulle skiljas så gnäggade April hjärtskärande och Prinsen svarade med ett öronbedövande adjö!
Rörande.

Pappan hälper till:



Underhållet har pappan svarat för i helgen. Han har harvat, sladdat och vattnat. Kanske var det sista gången det behövdes vattnas denna säsongen. Ridhuset var slätt som ett dansgolv när jag och Prinsen skulle ta en svängom, perfekt!
Snäll är han!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad säg du då?