måndag 16 november 2009

Grecos nationaldag

Måndag, röd dag, Grecos vilodag, Dalens nationaldag.
Nej, vi är inte så mycket för att gneta runt och skava med våra vackra ben (häst- som människoben) på måndagar. Då är det nationell Greco-måndag, med  bara mat och vila. 

Kalle-Fille som är ny i familjen börjar sakta vänja sig. Han har ju trots allt vilat sig i form hela denna sommaren. Idag var pojkarna dessutom ute i hagen tills kvart i fem och mörkret föll. Hemskt tyckte Greco som var vansinnig och skrämde upp sin lillebror, som annars brukar ta det piano. 

När det är 10 grader varmt är november helt okej, men vi längtar ändå efter vårdagar eller tidigt höst. Om inte för att slippa tjocka leriga hästtäcken, hästben och älglöss (inte för att Greco har några). 

Dottern hostar sig medvetslös men doktorn säger att ingenting är fel. Vad vet doktorer egentligen? Kanske borde man söka veterinärhjälp istället? Ventoline kan man ju få av dem också.


Bild från 15 september.  Då vi besiktigade KF för köp i Ale. 
Pappan har tagit bilden.


PS. Greco tycker att man VISST, kan ha nationaldag en gång i veckan. Det viktigaste är att man inte glömmer bort att äta bakelse. Greco-bakelse. Morotskaka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad säg du då?