söndag 20 december 2009

Hästfrossa är tillbaka- beware of the diamond dogs!

Hästfrossa lever!


Landets mest subjektiva hästblogg är tillbaka efter en tids sjukdom. Inget allvarligt men långvarigt – Tryne och svans har äntligen försvunnit och Team Julén är tillbaka på världens kortaste men vackraste ben.


Den ofrivilliga ledigheten har tagit hårt på de minsta Julénarna som hostat hårt hela hösten, medan hästpojkarna förvandlats till osäkrade handgranater. Storprinsen (Greco) har vilat minst eftersom Mamman skrikigt, gapat och vrålat av abstinens och ridit trots att hon nästan hostat lungorna ur sig.

Lillprinsen har ägnat sin ledighet till att växa en centimeter och bredda sig över bogarna.

Nya skor och korta fina fötter har han dessutom skaffat sig, så nu ska det snart vara slut med att slå-i-sko.


Den enda som egentligen varit nöjd är väl Leo, som tycker det har varit ganska skönt att varit ledig från sysslorna på redaktionen. Han har ingenting alls emot att vara hemma hela dagarna och gå långsamma långa promenader. Är det regn stannar han helst inne och ser film.


Hästfrossa hoppas att inom kort dessutom kunna bjuda på lite videoklipp, så snart de lärt sig behärska imovie. (Mac Rules).

Om du klickar på länken kan du se alla bilderna från dagens skogspromenad.



Beware of the diamond dogs! Heidi diggar skogen.


Leo Tolstoy Truls Julén- Hälften hund, hälften ekorre.


Lysmasken Karl-Filip har blivit bestraffad med en ful men nödvändig reflexgrimma. Efter att ha varit lös på bygden en kolsvart morgon, får han leva med reflexerna tills det ljusnar. Not to self- köp häst med bläs om du ska hitta den i mörkret.


Mesta matchande modelejonet Greco. För en vacker vinterdag i hagen har han valt en bourgognefärgad vinterjacka från Shires som går i ton med hans ridhus, stall och boningshus. Greco har valt en grön-blå grimma som plockar upp färgen i Lilleprinsens jacka...


Världens vackraste och mest välförpackade hästpojkar.


Vad är väl en 400 kronors mössa från Pikeur när man kan
fynda barnmössor för en tjuga?
Glöm rynkreducering, i barnkläder får man visa leg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad säg du då?